Auteur Topic: Rij-instructeur in vernieuwende erkende rijschool  (gelezen 1798 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Nico_B

  • Starter
  • *
  • Berichten: 1
Rij-instructeur in vernieuwende erkende rijschool
« Gepost op: dinsdag 01 juni 2021 - 10:03:59 »
Beste leden,
Als nieuw lid hoop ik hier vlug mijn draai te vinden. Mijn drijfveer is dubbel: enerzijds ben ik zelf instructeur in wording - mijn stagemeester in hier trouwens ook lid - en anderzijds heb ik in 2017 een rijschool overgenomen. Iedereen doet wel eens iets dom in zijn leven -)
Onder het motto “In de ruïnes van het verleden liggen de parels van morgen….” en na vele constructieve gesprekken met "gefrustreerde" rij-instructeurs, doe ik hier alvast een vrijblijvende oproep. Hopelijk levert het op korte termijn enkele nieuwe vriendschappelijke en/of professionele relaties op. Ben er sterk van overtuigd dat met de juiste mensen een mooie toekomst wacht voor een nieuw concept inzake rijopleiding.
Binnen de Ardooise Autorijschool wordt er hard gewerkt om met een volledig nieuw en enthousiast team te breken met de heersende cultuur binnen de oude gevestigde (belgische) rijscholen.
Vanuit de Ardooise Autorijschool wordt er stellig gepoogd duurzame samenwerkingen uit te bouwen met iedereen die zijn brevet heeft behaald….. inclusief zelfstandige rijinstructeurs; met als enig objectief het kunnen aanbieden van een opgewaardeerde rijopleiding naar kandidaat-bestuurders toe EN met de nodige appreciatie voor het beroep van rijinstructeur
“Een rij-instructeur heeft altijd gelijk, maar zit er altijd naast”.
Als rijlesinstructeur ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je bent dus door de dag heen bezig met het begeleiden van mensen om hen zo goed mogelijk voorbereiden op hun examen.
Slagen in het rijexamen of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij de Ardooise Autorijschool geen doel op zich, maar is het logische gevolg van het aanleren van de juiste rijtechnieken en een goede voertuigbeheersing.
Binnen de Ardooise Autorijschool verwachten we dat je….
zin hebt om onze rijopleidingen verder mee vorm te geven
vanuit jouw professionele ervaring uiterst praktijkgericht te werk gaat.
de cursist weet te boeien, uitdagen en motiveren
samenwerkt en overlegt met jouw collega rijinstructeurs
Momenteel is er binnen de Ardooie Autorijschool plaats voor:
lesgever(s) – instructeur rijbewijs AM/A
lesgever(s) – instructeur rijbewijs B
lesgever(s) – instructeur rijbewijs C/CE
stagiair – instructeur rijbewijs AM/A
stagiair – instructeur rijbewijs B
stagiair – instructeur rijbewijs C/CE
Interesse of ken je iemand die wil meehelpen? Beschik je over de nodige brevetten van beroepsbekwaamheid? Neem vrijblijvend contact op via 0479/425.580 of nico@ardooiseautorijschool.be.
Tot hoors,
Nico
« Laatst bewerkt op: dinsdag 01 juni 2021 - 10:05:54 door Nico_B »