Registratieovereenkomst

Beste bezoeker,

Je zult begrijpen dat we een gebruikersnaam naam die ons ongepast voorkomt, kunnen weigeren.

Op dit forum heerst de ruimst wettelijk mogelijke vrijheid van meningsuiting. Dat geldt voor jou, maar uiteraard ook voor de andere deelnemers. Berichten waarmee iemand een wet overtreedt, dienen we uiteraard te wijzigen of te verwijderen.

De aangename en serene discussiesfeer op dit forum danken we aan het door alle deelnemers naleven van de Forumetiquette. We vragen jou om, vooraleer je je eerste bericht op dit forum post, de Forumetiquette, die op het forum onder de rubriek "Forumwerking" vermeld staat, aandachtig te willen lezen, en je eraan te willen houden.

We beschikken niet over de middelen om dit forum voortdurend in het oog te houden. Het kan dus even duren vooraleer een ongepast bericht gewijzigd of verwijderd wordt. Mocht je een dergelijk bericht opmerken, dan zouden we je dankbaar zijn voor je medewerking door het aan een beheerder of moderator te melden.

Het is niet toegestaan om de gebruikersnaam van iemand anders te gebruiken.

Hoewel dit geen verplichting is, zouden we je willen vragen om, na je registratie, je persoonlijk profiel aan te vullen met niet-verplichte informatie. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we elkaar kunnen begrijpen.

Voor de goede orde bevestigen we je dat het IP-adres van de machine waarmee je een bericht verstuurd, bewaard wordt.

De forumsoftware werkt met een cookie (een klein tekstbestandje dat op je gegevensdrager geschreven wordt). Dit cookie wordt uitsluitend gebruikt om bij te houden of je ingelogd of uitgelogd bent. De forumsoftware wisselt geen enkele andere vorm van informatie uit met jouw computersysteem.

Met vriendelijke groeten,

De forumbeheerder