Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Praatcafé / Re: Tanja Dexters betrokken bij ongeval met vluchtmisdrijf
« Laatste bericht door jozef Gepost op Vandaag om 12:58 »
Ik vraag mij af of de wegpolitiepost daadwerkelijk geen vaststellingen heeft willen doen om dat over te laten aan de ploeg van Luk Alloo. Als dat waar is, dan is het een schande dat een politieploeg geen vaststellingen wil doen omwille van het medicacircus van Luk Alloo. En dan kan men ook niet van vluchtmisdrijf spreken: de betrokkene was niet gevlucht ten einde zich aan de nodige vaststellingen te onttrekken, integendeel, de politie weigerde ertoe over te gaan.

Maar voor het overige herleidt het hele gebeuren voor mij daarmee Tanja Dexters tot hetzelfde lage niveau als Nathalia.
2
Verkeersreglement / Re: Plaats op de OW
« Laatste bericht door jozef Gepost op Vandaag om 12:28 »
Wat is het probleem? Dat er uit de tegengestelde richting een wagen komt waarvan de bestuurder blijkbaar dezelfde rijstrook als de Dacia gaat berijden?
3
Praatcafé / Tanja Dexters betrokken bij ongeval met vluchtmisdrijf
« Laatste bericht door bert.covens Gepost op Gisteren om 14:42 »
Citaat van: Het Laatste Nieuws
Tanja Dexters betrokken bij ongeval met vluchtmisdrijf: “De menigte werd agressief, ik moest daar weg”

SHOWBIZZ Ex-Miss België Tanja Dexters (42) is gisteravond betrokken geraakt bij een zware kop-staartaanrijding. De E313 moest zo’n drie uur afgesloten worden ter hoogte van Herentals-Oost.

https://www.hln.be/showbizz/tanja-dexters-betrokken-bij-ongeval-met-vluchtmisdrijf-de-menigte-werd-agressief-ik-moest-daar-weg~a6ba9f8d/

En als we niet geloven dat de menigte agressief werd, dan komt madam Dexters wel met een andere smoes :


Citaat van: Gazet van Antwerpen
Tanja Dexters komt met nieuwe reden voor vlucht na ongeval: “Luk Alloo was onderweg en daar hadden we écht geen zin in”

OLEN / HERENTALS - Tanja Dexters heeft onthuld waarom ze na een zwaar ongeval maandagavond op de E313 in Olen razendsnel vertrok. Vluchten deed ze niet, zegt de voormalige Miss België, ze zou zelfs langer dan een half uur gewacht hebben. Het koppel wilde naar eigen zeggen enkel voorkomen dat hun vreemde ongeval door een cameraploeg van ‘Alloo bij de wegpolitie’ onder de loep werd genomen.

https://www.gva.be/cnt/dmf20190323_04276922/tanja-dexters-vlucht-weg-na-ongeval-luk-alloo-was-onderweg-en-daar-hadden-we-echt-geen-zin-in?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=gva&utm_content=article&utm_campaign=seeding&fbclid=IwAR3Ezm8Ncec5kmhzmoJA01m61-h9drEeWm2qv6Q67KcsIVVnl23LB5SzQNc

Aie, het verhaaltje over een agressieve menigte, klinkt weinig geloofwaardig.  Dus komt madam Dexters na 1 nachtje erover te hebben geslapen, ineens met een àndere uitleg, hoogstwaarschijnlijk ingefluisterd door haar advocaat.

Madam wil ons namelijk nog laten geloven dat de éérste ploeg van de WPR die terplaatse kwam, géén vaststellingen zou hebben mogen doen omdat Luk Alloo nog op komst was.  En vandaar dat die éérste ploeg dus zou toegelaten hebben, dat madam Dexters en haar echtgenoot vluchtmisdrijf gepleegd hebben.  Ik heb dan niet altijd een hoge pet op van onze Belgische blauwbloezen.  Maar hier geloof ik dus geen snars van.

In het andere artikel, staat bijvoorbeeld al duidelijk te lezen dat getuigen verklaard hebben dat Dexters gevlucht was vóórdat de politie gearriveerd was. 

If you kindly ask me : een hoop leugens van Dexters dus.

4
Verkeersreglement / Plaats op de OW
« Laatste bericht door Stefto Gepost op Gisteren om 11:31 »
https://www.google.be/maps/@51.1688269,4.3629848,3a,75y,251.33h,88.11t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1naC-KGWHwU-_NcuydqccQ!2e0!7i13312!8i6656

Als je de link hierboven volgt:
De zwarte Dacia Duster wil links afslaan. Het mini verkeersbord D1 dat aan de paal van het verkeerlicht hangt is ondertussen verdwenen. We gaan ervan uit dat hij doorgaand verkeer is.
Mag hij links afslaan?
Zo ja. Hoe moet hij dat doen?
5
Forumleden / Re: JC mag kaarsjes uitblazen
« Laatste bericht door jozef Gepost op vrijdag 22 maart 2019 - 12:54:33 »
Een dergelijke tikfout zou ik bij m'n echtgenote écht niet moeten maken.  Anders zou ik wel weten waar de deegrol naartoe zou vliegen.

En ze zou nog gelijk hebben ook!  ;D
6
Wegeninfrastructuur / Re: Weyts wil aantal verkeersdoden doen dalen … door quiz te spelen aan rode lichten
« Laatste bericht door JC Gepost op vrijdag 22 maart 2019 - 09:16:59 »
Het lijkt wel een vereiste te zijn van een minister die iets met mobiliteit heeft te maken dat hij een volslagen idioot moet zijn. Ben Zwets is daar het perfecte voorbeeld van. Andere leden van dit clubje zijn Steve Stevaert en Bert Anciaux (aka de kanaalspringer en de bleiter).
7
Forumleden / Re: JC mag kaarsjes uitblazen
« Laatste bericht door bert.covens Gepost op donderdag 21 maart 2019 - 20:07:31 »
Tram 5? Tram 4 bedoel je  ;D

Oh-ooh .....    :-[

Nog een chanseke dat je er de humor van ziet.  Een dergelijke tikfout zou ik bij m'n echtgenote écht niet moeten maken.  Anders zou ik wel weten waar de deegrol naartoe zou vliegen.
8
Forumleden / Re: JC mag kaarsjes uitblazen
« Laatste bericht door jozef Gepost op donderdag 21 maart 2019 - 12:59:03 »
Sorry, Joeri, een dagje later, maar vooralsnog "nachträglich" al mijn beste wensen.  ;)
9
Wegeninfrastructuur / Re: Weyts wil aantal verkeersdoden doen dalen … door quiz te spelen aan rode lichten
« Laatste bericht door jozef Gepost op donderdag 21 maart 2019 - 12:56:53 »
Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat die man het bijzonder moeilijk heeft met het stellen van de opportune prioriteiten.
10
Forumleden / Re: JC mag kaarsjes uitblazen
« Laatste bericht door JC Gepost op donderdag 21 maart 2019 - 11:23:58 »
Tram 5? Tram 4 bedoel je  ;D
Pagina's: [1] 2 3 ... 10