Makkelijk is het inderdaad niet maar we kunnen niet klagen.
Inmiddels zijn we ernstig op zoek naar personeel omdat 24/24 en 7/7 uren tekort bevat om alles rond te krijgen zoals het hoort.
Wij hebben altijd al op eigen benen willen staan en daarom was ik verleden jaar met een eigen kleine zaak begonnen als koerier/depannage oorspronkelijk als zelfstandig bijberoep met in het achterhoofd ergens een mobiele broodjes/hamburger/pizza-kraam/tent (??) voor mijn wederhelft en kon ik die tent ter plaatse eventueel brengen.
Toch echter op een bijzonder slecht moment want enkele dagen later stortte de beurs volledig ineen waardoor ik als chauffeur, of eender wat, plots helemaal geen werk meer vond en dus mijn bijberoep plots hoofdberoep werd waardoor ik ook niet meer kon terugvallen op werklozensteun.
Dat pas opgestart bijberoep was dus ook nog bijlange onvoldoende gegroeid waardoor het op den duur ging moeilijk worden voor "het zout op de patatten" dus moest er dringend iets gebeuren.
Intussen verder gekeken ook voor die "mobiele broodjes/hamburger/pizza-kraam/tent (??) voor mijn wederhelft" en zo uiteindelijk hierop uitgekomen.
Het leek ideaal voor wat we nu bezig zijn en dus hebben we, na er enkele nachten over te slapen en ons voldoende te informeren, uiteindelijk maar de stap gewaagd.
Een volledige misstap lijkt het tot nog toe niet te zijn.
Opleiding specifiek als bakker niet maar beiden hebben we al een café gehad, ikzelf onlangs een cursus bedrijfsbeheer en Rita heeft als kind opgegroeid gedeeltelijk bij familie die een bakkerij had.
Beiden hebben we ook 2 dagen een afbak snelcursus gekregen bij 2 industriële bakkerijen om hun producten op een professionele manier aan de man/vrouw te kunnen brengen.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek van REPROCOPY.Het ligt evenwel niet in onze mogelijkheden om een versie van deze site waarop het verwijderde krantenartikel nog wel voorkomt te verwijderen van de diverse webarchiefsites.
Zo te horen weten jullie goed genoeg waar jullie mee bezig zijn.
Personeel moeten aannemen is ook geen slechte zaak indien dat door de drukte komt. Ik ben blij te vernemen dat jullie een positief gevoel hebben over de toekomst van jullie zaak.
@Marc
Goede tip, al moet ik als vegetariër niet denken aan het zelf bereiden van hamburgers.
Je bent beter altijd zeer voorzichtig met het bezuinigen op kwaliteit.
Ander voorbeeldje: ik heb in Nederland eens voorgehad dat je extreem kleine consumpties kreeg, die glazen waren nog redelijk lang maar enorm dun. Hoeveel er precies in zat weet ik niet maar ik schat dat het maximaal de helft is van een standaard groot Coco-Cola glas (ik noem dit merk omdat deze glazen bekend zijn).
De klant voelt zich belazerd wanneer hij 2 Euro betaalt en hij weinig drank krijgt terwijl dat beetje extra drank misschien 10-20 cent kost, hij betaalt dan liever 10-20 cent meer en dat hij tenminsten voldoende kan drinken.
Kortom: zie dat de kwaliteit goed is en de prijs mag dan best iets hoger zijn. Je zal tevreden klanten hebben die blijven terugkomen. Zo zie ik het althans.
PS Wat is de Nederlandse vertaling van het Vlaamse (of dialect?) woord k
Krantenartikel of link ernaar verwijderd op verzoek va