Auteur Topic: De Tesla Model 3 is de iPhone van de autoindustrie...  (gelezen 1309 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline JC

  • Administrator
  • Meer dan expert
  • *****
  • Berichten: 4.102
  • Geslacht: Man
De Tesla Model 3 is de iPhone van de autoindustrie...
« Gepost op: donderdag 31 augustus 2017 - 09:49:51 »
Een wel heel interessante vergelijking tussen de Model 3 en de iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=iUPGLH5sPQE

De iPhone heeft de GSM-markt compleet veranderd. In het begin was de iPhone verre van perfect en was deze niet in staat om een aantal zaken uit te voeren die veel GSM's wel konden. Ik denk bijvoorbeeld aan  MMS, maar ook de tethering die in het youtube filmpje wordt aangehaald. Tethering is de internetconnectie van je GSM gebruiken op je laptop. Toch is de iPhone doorgebroken en heeft het andere merken ge├»nspireerd iets soortgelijks te doen, kijk maar naar de opkomst van Android.
Dit zou ook kunnen gebeuren met de Model 3. Momenteel heeft deze auto een aantal voordelen over een ICE-wagen, maar je kan zonder problemen een beter uitgeruste ICE-wagen kopen. De komende maanden worden heel interessant. Kan Tesla voldoende Model 3's produceren? Als dit niet lukt zullen mensen hun reservaties laten vallen en gaat het de verkeerde kant uit. Zijn ze echter in staat om er voldoende te produceren zou dit wel eens de iPhone van de autoindustrie kunnen worden. Net zoals bij de GSM markt zullen andere merken met iets soortgelijks volgen. Wie gaat de Android van de autoindustrie produceren?
"Once you have tasted flight, you will forever walk with your eyes turned skyward, for there you have been and there you always will long to be." Leonardo da Vinci, 1452-1519